Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

21° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

05
Şubat

Ferhat “Yılın Sporcusu”

TÜMÜ PAYLAŞ

Ferhat “Yılın Sporcusu”
Ferhat “Yılın Sporcusu”
Ferhat “Yılın Sporcusu”
Ferhat “Yılın Sporcusu”
Ferhat “Yılın Sporcusu”
Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği “Ege'de Yılın Spor Ödülleri” sahiplerini buldu. Cimnastikte adını dünyaya duyuran İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin milli cimnastikçisi Ferhat Arıcan “Yılın Sporcusu Ödülü”nü aldı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi'nin düzenlediği “Ege'de Yılın Spor Ödülleri” töreni, Tarihi Havagazı Fabrikası'nda gerçekleştirildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da katıldığı törende, spora gönül veren sanayici Selçuk Yaşar, “Yaşam Boyu Onur”, Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı “Yılın Takımı”, İsmail Ertekin “Yılın Teknik Direktörü”, Altınordu A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Özkan “Yılın Spor Adamı”, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ile Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da TSYD Özel ödülü ile onurlandırıldı.

Çin'deki Dünya Şampiyonası'nda yeni hareketini başarıyla tamamlayarak ‘dünyada üç harekete sahip ilk sporcu’ unvanını alan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin milli cimnastikçisi Ferhat Arıcan ise “Yılın Sporcusu” seçildi. Arıcan ödülünü Başkan Aziz Kocaoğlu ile İzmir Gençlik Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu’nun elinden aldı.

Karşıyaka Spor Kulübü Onursal Başkanı Selçuk Yaşar'ın katılamadığı törende, babasının yerine ödülü Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı aldı. Yiğitbaşı'na ödülü takdim eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ödül alan sporcuları, spora gönül verenleri tek tek kutlayarak başarılar diledi. Altınordu'nun ve Pınar KSK'nın başarılarının İzmir sporundaki durağanlığa ayrı bir moral getirdiğini belirten Başkan Kocaoğlu, yarım asırdan fazla süredir verdiği destekle Karşıyaka kulübünün bugünlere gelmesinde emeği olan Selçuk Yaşar'a teşekkür ederek, uzun ve sağlıklı bir ömür diledi. Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, üç yıl önce Türk sporunda ve medyasında saygın yeri olan böyle bir organizasyona başladıklarını belirterek bu ödüllerin gelecek yıllarda sporun 'oscarları' olarak gelenekselleşeceğini söyledi.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber