Şubat

İZSU’dan yeni ilçelere yeni araçlar

İZSU’dan yeni ilçelere yeni araçlar
Sınırlarına yeni bağlanan ilçelerde hızlı ve kaliteli hizmet vermek için yatırımlarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZSU Genel Müdürlüğü’nün filosunu 29 yeni araçla güçlendirdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bütünşehir Yasası ile sınırlarına giren 9 yeni ilçede su arızalarına daha kısa sürede müdahale etmek için araç takviyesi yapmaya devam ediyor. Daha önce aldığı iş makineleri ve hizmet araçlarına yenilerini ekleyen Büyükşehir Belediyesi, 4.4 milyon liralık yatırımla 25 kamyon ile 4 adet 4x4 hizmet aracını İZSU Genel Müdürlüğü filosuna dahil etti. Çeşme, Karaburun, Dikili, Bergama, Kiraz, Kınık, Beydağ, Tire ve Ödemiş’te hizmet vermeye başlayan kamyonlardan 11’i su ve kanalizasyon çalışmaları sırasında çıkan hafriyatın toplanması ve dolgu-altyapı malzemelerinin çalışma bölgelerine nakli için kullanılıyor. Kamyonlardan 14’ü, mini iş makinelerinin çalışma bölgelerine hızlı, ekonomik ve güvenli bir şekilde ulaştırılmasında etkin rol oynuyor. 4x4 hizmet araçları ise yeni köylerindeki şebekelerin dezenfeksiyon çalışmalarının bozuk yol ve kötü hava şartlarında bile kesintisiz şekilde sürdürülmesini sağlıyor.