Ocak

İZSU’dan 3 ilçeye yeni hizmet binası

İZSU’dan 3 ilçeye yeni hizmet binası
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Balçova, Güzelbahçe ve Narlıdere hizmet birimlerini Balçova’daki yeni binasına taşıyor. Ata Caddesi’nde hizmet verecek binanın yapımı tamamlandı. Bodrum katıyla birlikte 8 katlı inşa edilen binada bekleme holü, yazı işleri, sayaç okuma açma kesme bölümü, yazı işleri tahsilat servisi, abonman servisi, arşiv, toplantı salonu, bodrum katında ise otopark yer alıyor. Hizmet binası 4 bin 500 metrekare kapalı alana sahip. Daha önce Narlıdere’de üç katlı binada sıkışık ortamda hizmet veren İZSU, vatandaşlara abone işlemleri ile ilgili daha geniş ve modern bir ortamda hizmet sunacak. Hizmet binasının Mart ayında faaliyete geçmesi bekleniyor.