Ocak

Soğuk ve yağmura rağmen İzmirliler yeni yıla meydanda girdi

Soğuk ve yağmura rağmen İzmirliler yeni yıla meydanda girdi

İzmirliler, 2015 yılına İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen yeni yıl özel eğlencesiyle  ‘merhaba’ dedi. Soğuk havaya ve yağmura rağmen her yaştan binlerce İzmirliyi bir araya getiren kutlama programında Dj Tarkan ile sevilen sanatçı Özlem Tekin sahne aldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da, yeni yılı kutlamak için Cumhuriyet Meydanı’na gelen İzmirlileri yalnız bırakmadı. Saat 24.00’e yaklaşırken alanı dolduran kalabalığa seslenen Başkan Kocaoğlu, yeni yıla hemşehrileriyle birlikte girmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.  Cumhuriyetin, laikliğin kenti İzmir’de, yeni yılı Cumhuriyet’e yakışır bir şekilde kutladıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Yeni bir yıla umutla giriyoruz. 2015 yılı başta İzmirliler’e, ülkemize, dünyaya barış ve mutluluk getirsin. Her şey gönlünüzce olsun. 2015 yılında hep birlikte Cumhuriyet’i, Atatürk ilke ve devrimlerini koruyacağız” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile sanatçı Özlem Tekin’in birlikte geri sayımı başlatmalarıyla daha da hareketlenen gecede, saatler 24.00’ü gösterdiğinde yaşanan coşku doruğa çıktı. Yağmur şiddetini artırmasına rağmen İzmirliler, havai fişek gösterisi ve şarkılar eşliğinde yeni bir yıla umutla “merhaba” dedi.