Aralık

“Anılar.. Şimdi gözümde canlandılar”

“Anılar.. Şimdi gözümde canlandılar”
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gürçeşme Zübeyde Hanım Huzurevi sakinleri, yeni yıla muhteşem bir partiyle girdi. Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenen geceye katılan huzurevi sakinleri, 2015 yılını ünlü sanatçı Coşkun Sabah ile karşıladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası konseri ile başlayan “Hoş geldin yeni yıl” partisinde türküler ve şarkılar eşliğinde dans eden yaşlılar, ardından yılbaşı çekilişine katıldı. Yeni yıl pastası kesilirken İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aysel Özkan ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Serpil Keskin da Huzurevi sakinlerine eşlik etti. Yeni yıl için ilk dilekler ise “sağlık, huzur ve mutluluk” oldu. İlerleyen saatlerde sahneye çıkan ünlü sanatçı Coşkun Sabah, “Anılar”, “Boş Çerçeve”, “Hatıram Olsun” ve “Aşığım Sana” gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Huzurevi sakinleri, uduyla geceye renk katan Sabah’a şarkılarında eşlik ederek gönüllerince eğlendi. Ünlü sanatçı en büyük alkışı “Anılar.. Şimdi gözümde canlandılar” adlı şarkısında aldı.