Aralık

Naldöken’e çok yakışacak

Naldöken’e çok yakışacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Naldöken kavşağı yanında bulunan park alanını yeniden düzenliyor. Bu kapsamda kavşağın etekleri kırmızı-beyaz-yeşil renklerine boyandı. Park alanına 75 metre uzunluğunda ve 3.5 metre genişliğinde doğal taştan şelale yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, parkta mevcut olan ve yıpranan yürüyüş yollarını da yeniliyor. Vatandaşların gönlünce dinlenebilmesi için modern bankların konulacağı parka rengarenk yeni bitkiler de dikilecek. Mevcut aydınlatma elemanlarının yenileneceği ve ilave aydınlatmaların konulacağı park, Ocak sonunda vatandaşların kullanımına hazır hale getirilecek.