Aralık

Büyükşehir’den “içimizi ısıtan” destek

Büyükşehir’den “içimizi ısıtan” destek
Soğuk kış günlerinde minikleri unutmayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 319 okulda 12 bin çift bot ile 12 bin adet mont dağıtıyor.

Eğitim dönemi başında 34 bin öğrenciye kırtasiye malzemesi yardımı yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında da minik öğrencilerin üşümemesi için giyecek yardımında bulunuyor. Okul yönetimlerinden gelen talebe göre ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulunan Büyükşehir Belediyesi, 319 okulda 12 bin çift bot ile 12 bin adet montun dağıtımına başladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi her yıl yaptığı yardımları bu yıl, 30 Mart 2014 tarihinden sonra sınırlarına dahil olan yeni ilçelerdeki okulları da kapsayacak şekilde genişletti. İhtiyaç sayısına göre hazırlanan koliler okul yönetimlerine teslim ediliyor. Okul yönetimleri de belirledikleri listeye göre öğrencilere bot ve montların dağıtımını yapıyor. Tek tip olmaması için 7 farklı renkte hazırlanan montlar, özel yapısı sayesinde yağmur ve soğuk geçirmiyor. Botlar ise kız öğrenciler için pembe, erkek öğrenciler için siyah renkte hazırlandı.

Büyükşehir Belediyesi, eğitim dönemi başında başladığı ihtiyaçlı okullara yönelik Türk Bayrağı ile yazı tahtası, kalemi ve silgisi yardımlarına da gelen talepler doğrultusunda devam ediyor.