Aralık

“Önce adalet gelir”

“Önce adalet gelir”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 26 Ekim’de göreve başlayan İzmir Barosu Başkanı Avukat Aydın Özcan ile Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. Yeni yönetime başarılar dileyen Başkan Aziz Kocaoğlu, hak ve hukuk kavramlarının önemine dikkat çekerek adaletin doğru bir şekilde yerine gelmesinde avukatlara büyük görev düştüğünü söyledi. İzmir Barosu olarak hukuksuzluklara karşı dik durmaya devam edeceklerini belirten Aydın Özcan ise, ülkenin yargı bağımsızlığı konusunda içinde bulunduğu durumdan hızla kurtarılması ve Türkiye’nin hukuk devleti olması için üstlerine düşen sorumlulukları yerine getirerek mücadeleye devam edeceklerini söyledi. Mağdur vatandaşların yanında yer alacaklarını ifade eden Aydın, gelen talepler üzerine Konak Tüneli için özel komisyon oluşturacaklarını belirtti.