Kasım

40. yıl onuruna

40. yıl onuruna
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İşletme İktisadı Enstitüsü Mezunları Derneği’nin 27. kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı. Gecede mezuniyetinin 40. yılını dolduran Başkan Kocaoğlu’na derneğin İzmir Şubesi Başkanı Fikret Aytek tarafından plaket verildi. Geceye katılan meslektaşlarına seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “İşletme İktisadı Enstitüsü’nde aldığım eğitimi yaşamım boyunca, hem işte, hem siyasette kullandım. Ege Bölgesi’nin en büyük kurumunu, son bağlanan 9 ilçe ve güvenlik personeli ile birlikte 25 bin çalışanı ve 6 milyar liralık bir bütçeyi yönetiyorum. Türkiye’nin en borçlu belediyelerinden birisiyken, bugün ülkenin devlet kurumları içinde en güçlüsü haline geldik. Kullanabileceğimiz finansmanın yüzde 10-15’ini kullanıyoruz. Bu başarıyı İşletme İktisadı Enstitüsü’ndeki hocalarımıza borçluyum. Hepsini saygıyla selamlıyor, kaybettiklerimizin hatırası önünde eğiliyorum” diye konuştu. Gecede mezuniyetinin 50. ve 25. yılını dolduran üyelere de plaket verildi.