Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

25° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

21
Kasım

“Bol ödüllü” Yavrucuk İzmirlilerle buluşuyor

TÜMÜ PAYLAŞ

“Bol ödüllü” Yavrucuk İzmirlilerle buluşuyor
“Bol ödüllü” Yavrucuk İzmirlilerle buluşuyor
“Bol ödüllü” Yavrucuk İzmirlilerle buluşuyor
Ünlü oyuncu Sumru Yavrucuk, hem yönetip hem de oynadığı ‘Kimsenin Ölmediği Bir Günün Ertesiydi’ adlı tiyatro oyunuyla İzmirli hayranlarıyla buluşacak. Yarın akşam (22 Kasım Cumartesi) İzmir Sanat’ta sahnelenecek oyunun biletleri sadece 1 TL.

Kentin kültür sanat hayatına tiyatro, konser, sergi gibi etkinliklerle renk getiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, seçkin kültür sanat aktivitelerinden birine daha imza atacak. Ünlü tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Sumru Yavrucuk’un hem yönetip hem de rol aldığı ‘Kimsenin Ölmediği Bir Günün Ertesiydi’ adlı tiyatro oyunu, 22 Kasım 2014 Cumartesi akşamı saat 20.00’de sanatseverlerle buluşacak. Kültürpark İzmir Sanat’ta sahnelenecek tek kişilik oyun yalnızca 1 TL.

Ödüle doymuyor
Ebru Cihan Celkan’ın yazdığı ‘Kimsenin Ölmediği Bir Günün Ertesiydi’ adlı oyunla izleyici karşısına çıkacak olan Sumru Yavrucuk, söz konusu oyunla ‘Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Ödülleri 2012-2013 yılı Yılın Kadın Oyuncusu Ödülü’, ‘2013 yılı 18. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu’, ‘2013 yılı 17. Afife Tiyatro Ödülleri Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu’ ve ‘2013 yılı 1. Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri Yılın Kadın Oyuncusu Ödülü’ gibi bir çok ödüle sahip oldu.

Bol ödüllü sanatçı ayrıca, ‘Seni Seviyorum Rosa’ ve ‘Sır’ adlı filmler, ‘Ağır Roman Yeni Dünya’, ‘Fatmagül'ün Suçu Ne?’, ‘Yabancı Damat’, ‘Ayaşlı ve Kiracıları’, ‘Önce Canan’ adlı diziler ve ‘Yalnız Kadın’, Macbeth’, ‘Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz’, ‘Yedi Kocalı Hürmüz’, ‘Gılgamış’ gibi tiyatro oyunlarına imza attı.

Etkinliklerle ilgili bilgi ve biletler için; www.izmir.bel.tr/Kultursanat, info@izmirsanat.org.tr,www.facebook.com/izmirbuyuksehirbel internet adresleri ile Kültürpark İzmir Sanat’ın 293 40 49 ve 293 34 79 nolu telefonlarından yararlanılabilir.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber