Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

17° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

15
Kasım

3 yıldır zirvede

TÜMÜ PAYLAŞ

3 yıldır zirvede
3 yıldır zirvede
3 yıldır zirvede
İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İZELMAN A.Ş., Çalışma ve İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “İzmir 3. İstihdam Zirvesi” kapsamında “en çok istihdam sağlayan işletmeler” dalında verilen ödüle “üst üste üçüncü kez” sahip oldu. Ödülün ilk olarak verildiği 2012 yılından bu yana zirveyi bırakmayan İZELMAN’ın ödülünü Genel Müdür Hüseyin Kırmızı, İzmir Valisi Mustafa Toprak’ın elinden aldı.

İş güvenliği kadar iş güvencesi de önemli
Zirvenin açılışında konuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, son dönemde artan iş kazalarıyla çalışma güvenliği konusunun yeniden gündeme gelmesine dikkat çekerek, “İş güvenliği ne kadar önemliyse, iş güvencesi de o kadar önemlidir. Çalışanın üç gün sonra ne olacağını bilmediği bir ortamda sağlıklı bir üretim olamaz” diye konuştu. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak kentteki istihdamı artırmaya yönelik birçok proje geliştirdiklerini ifade eden Aydoğan, Kent Koleji projesinin bunların en önemlilerinden biri olduğunu söyledi. Aydoğan, Türkiye’nin tarım ve turizm gibi iki büyük potansiyeli barındırdığına da dikkat çekerek, “Hükümetimizin bu iki sektöre yönelik ciddi stratejiler geliştirmesiyle ülkedeki işsizlik sorunu çözülür” dedi.

TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber