Kasım

Güzel çek, tamam mı?

Güzel çek, tamam mı?
Sasalı’daki İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı’nın sevimli üyelerinden lemur ve mirketler, özellikle çocuk ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor. Parka gelen çocuklar, çizgi filmlerden tanıdıkları lemur ve mirketleri yakından görmenin heyecanını yaşıyor. Muziplikleriyle tanınan sevimli hayvanlar da çocukların ilgisini karşılıksız bırakmayarak objektiflere birbirinden ilginç pozlar veriyor. İzmir Doğal Yaşam Parkı’nda 3’ü yavru olmak üzere 14 halka kuyruklu lemur ile 10 mirket yaşıyor. Halka kuyruklu lemurlar, dünyada soyları tükenmekte olan hayvanlar listesinde yer alıyor.