Kasım

Büyükşehir Belediyesi’nden AB eğitimi

Büyükşehir Belediyesi’nden AB eğitimi
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Birliği ülkelerinde eğitim ve staj olanaklarını araştıran üniversite öğrencilerini Avrupa projeleri ve Avrupa fırsatları konusunda bilgilendiriyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Avrupa Birliği (AB) Hibe Projeleri Müdürlüğü, hem gençlere hem de yerel yönetimlere Avrupa Birliği fırsatları ve proje hazırlama konularında eğitim vermeye ve deneyimlerini paylaşmaya başladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Ulusal Ajansı ile karşılıklı imzalanan Eurodesk Türkiye Bilgilendirme Ağı sözleşmesi kapsamında Eurodesk Türkiye Temas Noktası olarak çalışmalarına devam eden AB Hibe Projeleri Şube Müdürlüğü, son olarak Yaşar Üniversitesi'nde Eurodesk Bilgilendirme Masası kurarak üniversite öğrencilerini Avrupa fırsatları hakkında bilgilendirdi. Öğrenciler, yoğun ilgi gösterdikleri etkinlikte, Müdürlük çalışanlarından AB ülkelerinde eğitim, staj, Avrupa gönüllü hizmeti ve değişim projeleri hakkında bilgi aldı.

AB Hibe Projeleri Şube Müdürlüğü, ayrıca Güzelbahçe Belediyesi'nin talebi üzerine ekibine, proje hazırlama ve yazma konularında eğitim vermeye başladı.