Diyarbakırlılarla buluştu

Diyarbakırlılarla buluştu
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentteki siyasi parti ve sivil toplum örgütlerine gerçekleştirdiği turlar kapsamında Diyarbakır Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. 30 Mart seçimlerinin ardından yoğun bir çalışma temposu içine girdiklerini ve yeni bağlanan 9 ilçeye ilişkin yatırım programı ile kentin 5 yıllık stratejik planını hazırladıklarını dile getiren Başkan Kocaoğlu, artık projelere başlayacak hale geldiklerini söyledi. Önümüzdeki süreçte kentin tüm kesimleriyle bir araya geleceğini belirten Başkan Aziz Kocaoğlu, “Birbirimizi dinleyerek, sorunlarımıza çare bulacağız” dedi. Diyarbakır Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Saran ise dürüst, güvenilir ve tarafsız duruşuyla Başkan Aziz Kocaoğlu’nu her zaman takdir ettiklerini belirtti ve ziyaretinden dolayı teşekkürlerini dile getirdi.