Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

24° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

23
Ekim

Başkan Kocaoğlu’ndan Arkas’a 50. yıl jesti

TÜMÜ PAYLAŞ

Başkan Kocaoğlu’ndan Arkas’a 50. yıl jesti
Başkan Kocaoğlu’ndan Arkas’a 50. yıl jesti
Başkan Kocaoğlu’ndan Arkas’a 50. yıl jesti
Başkan Kocaoğlu’ndan Arkas’a 50. yıl jesti
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bayraklı'da "yeni kent merkezi" olarak adlandırılan bölgede toplam 121 bin 500 metrekarelik alanda yapımı süren, konut, alışveriş ve iş merkezi fonksiyonlarının bir araya getirildiği Mistral İzmir Projesi'nin tanıtım gecesine katıldı. İzmir iş dünyasının birçok önemli isminin bir araya geldiği gecede konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu, İzmir'in hızlı bir şekilde büyüdüğünü ve dünyadaki yerini almak üzere gelişimine devam ettiğini söyledi. Bu durumun rakamlarla da ortaya koyulduğunu dile getiren Başkan Kocaoğlu, projede emeği geçen herkese teşekkür ederek başarılar diledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu konuşmasının sonunda sürpriz bir açıklama yaptı. Projenin ortaklarından İzmirli duayen işadamı Lucien Arkas'ın "Kıyı Tasarımı" projesi kapsamında Manda Çayı'nın iki yakasında park alanı olarak ayrılan bölgenin peyzaj uygulamasını üstlenmek istediğini dile getiren Başkan Kocaoğlu, şöyle devam etti:
"Aslında üçüncü şahıslara iş yaptırmayı sevmiyorum. Ancak Sayın Arkas'ın karşılığında bir şey istemeyeceğinden emin olduğum için bu teklifi kabul ettim. Düzenlemenin yapılacağı bu bölgeye “Lucien Arkas” isminin verilmesini Büyükşehir Belediye Meclisi'ne önereceğim. İş hayatının 50. yılına giren Sayın Arkas'ın ismi eminim bu kentte daha nice yerlere verilecektir. Ancak biz de bir yerden başlayalım istedik."
Başkan Kocaoğlu'nun bu sürpriziyle duygulanan Lucien Arkas da teşekkürlerini dile getirdi.
 
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber