Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

27° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

22
Ekim

Bursa’dan “çifte” kupayla döndüler

TÜMÜ PAYLAŞ

Bursa’dan “çifte” kupayla döndüler
Bursa’dan “çifte” kupayla döndüler
Bursa’dan “çifte” kupayla döndüler
Bursa’dan “çifte” kupayla döndüler
İzmir Büyükşehir Belediyesi Tekvando Takımı, 1200 sporcunun katıldığı Kulüpler Tekvando Şampiyonası’ndan 7 madalya ve 2 şampiyonlukla döndü. Genel klasman ve erkeklerde takım halinde şampiyon olan İzmirli sporcular, bireysel kategoride de 4 altın ve 3 gümüş madalyayla başarılarını taçlandırdı.

Bursa Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen Akın Alim Türkiye Kulüpler Tekvando Şampiyonası’nda İzmir Büyükşehir Belediyesi fırtınası esti. 172 kulüpten 1200 sporcunun katıldığı şampiyonada, İzmir ekibi “çifte” şampiyonluk yaşadı. Genel klasmanda zirvenin sahibi olan İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin erkek tekvando takımını rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk sevinci yaşarken, bayan takımı ise şampiyonayı 5. sırada tamamladı. Takım halinde gösterdikleri başarıyı bireysel kategoride de sergileyen mavi-beyazlı sporcular, 4 altın ve 3 gümüş madalya kazandı. İzmir ekibinden 63 kiloda Umut Begeç, 67 kiloda Kübra Kıyı, 74 kiloda Umut Can Çalışkan ve +84 kiloda Okay Düztepe altın madalyayı kazandı. 58 kiloda Barış Dağ, 87 kiloda İsmail Akkuş ve 80 kiloda Selman Nezir ise gümüş madalyanın sahibi oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tekvandoda uzun aradan sonra çok önemli başarıların altına imza attığını belirten Tekvando Branş Sorumlusu Kıvanç Dinçsalman, “Kulübümüz, çifte şampiyonluk yaşarken 7 madalya toplama başarısı gösterdi. Tekvando da büyük yatırım yapan kulüpleri geride bıraktık. Altyapıdan gelen genç yetenekli sporcularımızla bu başarılara her zaman ortak olacağız. Tüm kulüp yönetimimiz ve Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu'na teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber