En renkli ziyaret

En renkli ziyaret
10. Balkanlılar Halk Dansları Festivali için İzmir’e gelen konuk ülkelerin dansçıları, organizasyonun ev sahibi İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Balkanlılar Halk Dansları Festivali coşkusu İzmir’de tüm hızıyla sürerken, festivalde yer alan gruplar İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Festivalde Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Karadağ, Kosova, Makedonya, Romanya, Sırbistan, Yunanistan ve Türkiye’yi temsil eden halk dansları ekiplerinin temsilcilerini, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan karşıladı. Balkan ülkelerinden barış mesajı getirdiklerini söyleyen folklor grubu temsilcileri, muhteşem organizasyon için İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. İzmir’de Balkanlar’dan çok sayıda insanın yaşadığını belirten İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, festivalin barışa hizmet ettiğini, gelecek yıllarda bu güzel birlikteliğin olumlu sonuçlarını daha yakından hissedeceklerini söyledi. Yöresel kıyafetlerle ziyarete renk katan konuklar, Aydoğan’a çeşitli hediyeler sundu.