Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

21° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

10
Ekim

Bulutlarla dans

TÜMÜ PAYLAŞ

Bulutlarla dans
Bulutlarla dans
Bulutlarla dans
Bulutlarla dans
Bulutlarla dans
Bulutlarla dans
Bulutlarla dans
Bulutlarla dans
Bulutlarla dans
Bulutlarla dans
Büyükşehir Belediyesi’nin Bostanlı, Bayraklı, Bornova ve Buca’da hizmete açtığı kaykay ve paten pistleri, adrenalin tutkunu İzmirli gençlerin buluşma noktaları oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 4 farklı noktasında kente kazandırdığı kaykay ve paten pistleri, adrenalin tutkunu gençlerin buluşma noktası oluyor. Pistlerde birbirinden zor hareketleri başarıyla gerçekleştiren gençler; bisiklet, kaykay ve patenleriyle rampaların üstünden adeta uçuyor. Avrupa şehirlerini aratmayan görüntülere sahne olan sahalarda, gençlerin “bulutlarla dansını” izleyenler ise heyecanlarını gizleyemiyor. İzmir’e böyle spor alanları kazandırdığı için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden gençler, “Daha önce bu hareketleri sokaklarda yaparken büyük tehlike yaşıyorduk. Şimdi sadece bu iş için yapılmış özel alanlarda, otomobil riski olmadan ve özgürce istediğimiz hareketleri yapıyoruz, yeni hareketler deneyebiliyoruz. Başka şehirlerden gelen arkadaşlarımız bize ne kadar şanlı olduğumuzu söylüyor” diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, spor yapan gençlere destek amacıyla, 2008 yılında Bostanlı sahilinde, 2011 yılında Bayraklı Ekrem Akurgal Yaşam Parkı’nda, 2012 yılında Bornova Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi üstünde ve 2013 yılında da Buca Hasanağa Bahçesi’nde kaykay ve paten pistleri açarak gençlerin kullanımına sundu.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber