Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

21° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

25
Eylül

“Ateş savaşçıları”na Başkan teşekkürü

TÜMÜ PAYLAŞ

“Ateş savaşçıları”na Başkan teşekkürü
“Ateş savaşçıları”na Başkan teşekkürü
“Ateş savaşçıları”na Başkan teşekkürü
“Ateş savaşçıları”na Başkan teşekkürü
“Ateş savaşçıları”na Başkan teşekkürü
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 22-28 Eylül 2014 tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında teşkilatın emekçilerini Tarihi Havagazı’nda düzenlenen yemekte bir araya getirdi. 30’u emekli, yaklaşık 450 itfaiye personeli ile ailelerin buluştuğu yemekte, ateş savaşçılarını Başkan Aziz Kocaoğlu da yalnız bırakmadı. Büyükşehir Belediyesi Bandosu Pop Orkestrası’nın çaldığı şarkılarla eğlenen itfaiyeciler ve ailelerinin katıldığı yemekte konuşanİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir İtfaiyesi’nde görev yapanların belediye hizmet birimleri arasında en tehlikeli ama bir o kadar da yüce bir görevi gerçekleştirdiğini söyledi. Başkan Kocaoğlu, “Bugüne kadar yaptığınız çalışmalardan dolayı siz ateş savaşçısı arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Sizlerin araç ve donanım konusundaki ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere desteklerimizi sürdürdük, bundan sonra da sürdüreceğiz. Yeni bağlanan ilçelerimizde bir çok eksiklerimiz var. Bunların hepsini mümkün olan en kısa zamanda çözüp sizlere daha sağlıklı bir ortamda hizmet yapma zeminini sağlayacağız. Başarılı, kazasız belasız görevler yapmanızı, bu ocaktan emekli olmanızı diliyorum. İtfaiye Haftanız kutlu olsun” dedi.

Gecede, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir İtfaiyesi eski Daire Başkanı Fuat Barandır’a bir plaket takdim etti. Zeynep Cücen Tulgar’a plaketini Genel Sekreter Pervin Şenel Genç verirken, İtfaiye Daire Başkanı Serdar Yücel ise Tayfun Meşe’ye plaketini takdim etti.
 
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber