Eylül

Okul hediyeleri Büyükşehir’den

Okul hediyeleri Büyükşehir’den
Eğitime destek projeleri kapsamında okulların birçok ihtiyacını karşılayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 34 bin öğrenciye de kırtasiye seti hediye ediyor.

Her eğitim yılının başında öğrencilere kırtasiye seti dağıtan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da geleneği bozmadı. Yeni öğretim yılının başladığı günlerde Büyükşehir Belediyesi’nin armağanı olarak dağıtılan setlerin ilköğretim ve orta öğretim için 17 biner olmak üzere toplam 34 bin öğrenciye ulaştırılacağı bildirildi.

Öğrenciye ve okullara destek
Sessizce gerçekleştirdiği sosyal yardımlarla dar gelirli ailelerin çocuklarına destek olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki günlerde 12 bin çift bot ve 12 bin adet montu da yaklaşan kış mevsimi öncesinde ihtiyaç sahiplerine dağıtacak. Bunun yanında okulların Türk Bayrağı, yazı tahtası, tahta kalemi ve silgi gibi ihtiyaçları da gelen talepler doğrultusunda karşılanacak.