Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

24° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

10
Eylül

Seneye yine buluşalım!

TÜMÜ PAYLAŞ

Seneye yine buluşalım!
Seneye yine buluşalım!
Seneye yine buluşalım!
Seneye yine buluşalım!
Seneye yine buluşalım!
Seneye yine buluşalım!
Büyükşehir Belediyesi’nin İzmirlilere “ekonomik günübirlik tatil” olanağı sunduğu Yassıcaada tesisleri sezonu kapattı. Urla açıklarındaki adadan bu yıl 30 bine yakın İzmirli yararlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, keyifli ve kaliteli günübirlik tatilin adresi olan Yassıcaada’da sezonu kapattı. Sezonu 14 Haziran 2014’te açan Urla açıklarındaki ada, bu yıl da ziyaretçi akınına uğradı. 

13 yılda toplam 375 bin tatilciyi ağırlayan Yassıcaada, bu yaz sezonunda İZDENİZ A.Ş.’ye ait vapurlarla taşınan 28 bin 500 İzmirliyi ağırladı. Böylece adadan 14 yılda toplam 403 bin 500 kişi yararlanmış oldu. 

Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Grand Plaza Turizm A.Ş. tarafından işletilen Yassıcaada tesislerine, Karşıyaka ve Üçkuyular iskelelerinden seferler düzenlendi. Talebin yoğun olduğu hafta sonlarında seferler iki vapurla gerçekleştirildi. Pazartesi günleri ise adadan sadece engelliler, gaziler ve aileleri ile huzurevi sakinleri ve Önder Aileler Projesi’ne kayıtlı aileler “ücretsiz” olarak faydalandı. Gidiş-dönüş ücreti sadece 15 TL olan Yassıcaada’da tatilcilerin sağlık ve güvenliği için güvenlik görevlileri, bir doktor ve bir hemşireden oluşan sağlık ekibi ile cankurtaran hazır bulundu. Yassıcaada’da keyifli bir gün geçiren İzmirli tatilciler, önümüzdeki yıl yine aynı yerde buluşma sözü verdi.


TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber