Eylül

İzmir’de Mauritius esintisi

İzmir’de Mauritius esintisi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 83. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın partner ülkesi Mauritius tarafından düzenlenen resepsiyona katıldı. Mauritius Sanayi, Ticaret ve Tüketicinin Korunması Bakanı Cader Sayed Hossen tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Başkan Aziz Kocaoğlu, renkli görüntülere sahne olan gece boyunca partner ülkeden gelen misafirler ile sohbet etti. Bakan Cader Sayed Hossen, fuarın partner ülkesi oldukları için büyük memnuniyet duyduklarını dile getirerek, İzmir’de geçirdikleri süre boyunca gösterilen misafirperverlik ve sıcak ev sahipliği nedeniyle teşekkür etti. Mauritius yerel dansçılarının ülkelerinin tanıtım filmi eşliğinde sunduğu gösteriler ise katılımcılara keyifli bir gece yaşattı. Başkan Kocaoğlu ve Bakan Hossen dansçıları sahnede kutlayarak gösteri için teşekkür ettiler.