Ağustos

Başkanın fuar turu

Başkanın fuar turu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu,  İzmir Enternasyonal Fuarı’nı ziyaret ederek vatandaşların Fuarla ilgili görüş, öneri ve dileklerini dinledi.

İEF’nin bu yılki onur konuğu illerinden Malatya standına da giden Başkan Kocaoğlu, ziyaretçilerle birlikte  hem fotoğraf çektirdi hem de  ilginç etkinlikleri izledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Belediye Sokağı’yla turuna devam eden Başkan Aziz Kocaoğlu; İzmir Metrosu’nun  standında Genel Müdür Sönmez Alev ile  birlikte, miniklere vatmanlık (Raylı sistem sürücüsü) tadını yaşatan simülatörü izledi.

Yoğun rağbet gören smilatörde metro kontrolünü tecrübe eden minikleri kutlayan Başkan Aziz Kocaoğlu,  Belediye şirketi İZELMAN’ın anaokulları standındaki miniklerin yaptığı el ürünlerini de inceledi.   Başkan Kocaoğlu susuzluğunu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 0-5 yaş grubu çocuklar için geliştirerek uyguladığı  ‘Süt Kuzusu’ projesinin tanıtıldığı standda ikram edilen bir bardak süt ile giderdi.