Ağustos

Haydi minikler, baleye!

Haydi minikler, baleye!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, geleceğin bale sanatçıları olmaya aday minikler için kurs açıyor. Kültürpark İzmir Sanat’ta 5-7 yaş arası ve 8-12 yaş arasındaki çocuklar için düzenlenecek bale kursunun kayıtları 1-10 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılacak. Küçük yaş grubunun kursları 10 Eylül’de, büyük yaş grubunun kursları ise 11 Eylül’de başlayacak.

Dersler, bale eğitmeni Pınar Çatkın tarafından Pazartesi ve Çarşamba günleri 5-7 yaş arasındaki, Salı ve Perşembe günleri ise 8-12 yaş arasındaki çocuklara ikişer saat süreyle verilecek.

Aylık 60 TL ücreti olan kurslarla ilgili detaylı bilgi için Kültürpark İzmir Sanat’ın 293 11 13 nolu telefonu aranabilir.