Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

17° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

28
Ağustos

Yazdıkları ders olacak

TÜMÜ PAYLAŞ

Yazdıkları ders olacak
Yazdıkları ders olacak
Gazeteci Füsun Karasinir Çağlar, İzmir iş dünyasının önemli isimleriyle gerçekleştirdiği röportajlarından oluşan ‘İzmir İş Dünyasının Unutulmayan Başkanları’ adlı kitabını Kültürpark İzmir Sanat’ın bahçesinde tanıttı. Kitabın imza gününe İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yanısıra Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile gazeteciler katıldı.

EMD İzmir Şube Başkanı Hicran Özdamar’ın açılış konuşmasıyla başlayan gecede söz alan Çağlar, duayen işadamları ile yaptığı röportajlarla İzmir ekonomisinin ve sanayisinin temsilcilerinin deneyimlerini geleceğe aktarmayı amaçladığını vurguladı ve bu deneyimlerin İzmir ekonomisinin daha ileri noktalara gitmesine aracı olması ve genç girişimcilerin ders çıkarması dileğinde bulundu. Gece sonunda bir de pasta kesildi.

Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi altında olan Füsun Karasinir Çağlar’ın ilk kitabı ‘İzmir İş Dünyasının Unutulmayan Başkanları’nda, İzmir iş dünyasının önemli isimleri Enis Özsaruhan, Hasan Denizkurdu, Kemal Çolakoğlu, Oğuz Tatış, Şadi Katırcıoğlu, Salih Esen, Samim Sivri, Selim Yaşar, Şinasi Ertan, Tufan Ünal ve Uğur Yüce ile gerçekleştirilen röportajlar yer alıyor.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber