Ağustos

Ufkunuz açık, rüzgarınız bol olsun

Ufkunuz açık, rüzgarınız bol olsun
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Geleneksel Bağbozumu Şenlikleri” kapsamında Urla’da düzenlenen uluslararası optimist yelken yarışlarına katılan sporcuları ziyaret etti. Bu ziyarette Başkan Kocaoğlu’na Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve Balçova Belediye Başkanı M.Ali Çalkaya da eşlik etti.

Ali Rıza Mete Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen yarışlara Hırvatistan, Yunanistan, Güney Kore ve Türkiye’den katılan 102 sporcuyla hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Kocaoğlu, genç sporculara sadece Urla’da değil katıldıkları tüm yarışlarda başarılar dileyip ekledi: “Her zaman ufkunuz açık, rüzgarınız da bol olsun!