Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

16° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

14
Ağustos

Göz-Göz’e yakışan tesis

TÜMÜ PAYLAŞ

Göz-Göz’e yakışan tesis
Göz-Göz’e yakışan tesis
Göz-Göz’e yakışan tesis
Göz-Göz’e yakışan tesis
İzmir’in köklü spor kulüplerinden Göztepe’nin Urla'da yaptırdığı Adnan Süvari Tesisleri törenle hizmete girdi. Tesislerin açılış törenine katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, taraftarın stat taleplerine “Memnuniyetle yaparız. Büyükşehir Belediyesi 25 bin kişilik stadı yapmaya maddi olarak muktedirdir” yanıtını verdi. Başkan Kocaoğlu’nun sözleri açılışa katılan taraftarları coşturdu.
 
Göztepe Spor Kulübü'nün Urla’da yaptırdığı, yapım çalışmalarına İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de destek verdiği Adnan Süvari tesisleri, kulübün kuruluş tarihini sembolize eden 19.25’de açıldı. Açılış törenine Başkan Kocaoğlu’nun yanı sıra, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, ilçe belediye başkanları, kulübün eski ve günümüzdeki yöneticileri ile taraftarlar katıldı.

Sepil’den Başkan Kocaoğlu’na teşekkür
Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil açılış töreninde yaptığı konuşmada, kulübün 90 yıldır özlemini duyduğu tesislere kavuşmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, tesisin inşaatı aşamasında verdiği büyük destekten dolayı Başkan Aziz Kocaoğlu’na teşekkür etti. Sarı kırmızılı kulübün efsane futbolcularından Nevzat Güzelırmak ise tesislere adı verilen unutulmaz teknik adam Adnan Süvari’nin, hem Göztepe’yi, hem İzmir’i, hem de Türk futbolunu yükseklere taşıyan bir isim olduğunu söyledi.
Bir dönem Göztepe’yi de çalıştıran Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de Göztepe gibi kulüplere Türk futbolunun ihtiyacı olduğunu belirterek, “Göztepe Süper Lig’e çok yakışacaktır” diye konuştu.

“Stat yapmaya muktediriz”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise Türkiye ve Avrupa’da tarihi başarılara imza atan Göztepe’nin Adnan Süvari Tesislerine kavuşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, 90 yıllık Göztepe camiasına hayırlı olmasını diledi. Taraftarların stat taleplerini dile getiren tezahüratlarını “Memnuniyetle” diyerek yanıtlayan Başkan Kocaoğlu, “Stat yapımı konusundaki süreci burada anlatmayacağım ama İzmir Büyükşehir Belediyesi 25 bin kişilik stadı yapmaya maddi olarak muktedirdir” diye konuştu. Başkan Kocaoğlu’nun bu sözleri Göztepeli taraftarlardan büyük alkış topladı.

TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber