Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

21° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

10
Ağustos

İZSU’dan “akıllı” hamle

TÜMÜ PAYLAŞ

İZSU’dan “akıllı” hamle
İZSU’dan “akıllı” hamle
İZSU’dan “akıllı” hamle
İZSU’dan “akıllı” hamle
İZSU’dan “akıllı” hamle
İZSU’dan “akıllı” hamle
İZSU Genel Müdürlüğü, su faturalarının cep telefonları aracılığıyla ödenebileceği sistemi genişletti. Uygulama Iphone cep telefonlarından sonra Android işletim sistemine sahip (akıllı)  telefonlarda da başladı. 

Görme engelli vatandaşlar için internet sitesini sesli hale getiren, mobil internet sitesi ile internet bağlantısı olan tüm cep telefonlarından ilgili bilgilere ulaşmayı kolaylaştıran İZSU Genel Müdürlüğü, cepten su faturası ödeme kolaylığının halkasını genişletti. Geçtiğimiz aylarda Iphone uygulamasını İzmirlilerin hizmetine sunan İZSU Genel Müdürlüğü, Android işletim sistemine sahip telefonlar için yaptığı çalışmayı da tamamladı. Google Play üzerinden ücretsiz uygulamayı telefonlarına indirecek olan kullanıcılar, 3D güvenlik sistemi dahilinde su faturalarını ödeyebilecek; ödenmemiş faturalarının bilgisine ulaşabilecek. Yine Iphone uygulamasında da olduğu gibi arıza bildirimi, şikayet ve önerilerini fotoğraf ve harita koordinatı bilgisi ekleyerek ilgili birimlere kolaylıkla ulaştırabilecek.

Vezneye gitmeye gerek yok
Bu sistem sayesinde vatandaşlar, kendi bölgelerindeki planlı veya arıza kaynaklı su kesintilerini öğrenebilecek. Arıza bildirimlerinin takibini yapacak, itiraz formunu kullanarak hatalı okuma, sayaç arızası gibi nedenlerden dolayı İZSU Genel Müdürlüğü birimlerine gitmeden itirazda bulunabilecek. Ayrıca ‘Yeni Su Aboneliği’, ‘İsim Değişikliği’, ‘Abone Tip Değişikliği’, ‘İlişik Kesme’, ‘Abonelik Dondurma’, ‘Abonelik Dondurma İşlemini Erken Kaldırma’, ‘Çok Sayaçtan Tek Sayaca Geçiş İşlemi’, ‘Tek Sayaçtan Çok Sayaca Geçiş İşlemi’ gibi konularda İZSU Genel Müdürlüğü’ne telefon açmadan bilgi sahibi olabilecek. İZSU Genel Müdürlüğü’nün şube, vezne adres ve telefonlarına ulaşabilecek olan kullanıcılar, tek tuş ile telefon araması yapabilecekler. Barajların doluluk oranı, su yüksekliği, hacmi gibi bilgiler de İZSU Android uygulaması sayesinde görüntülenecek.

TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber