Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

21° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

04
Temmuz

Haydi tasarıma!

TÜMÜ PAYLAŞ

Haydi tasarıma!
Haydi tasarıma!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Akdeniz Akademisi, “Tasarım Koridorları” konulu ulusal bir fikir yarışması düzenliyor. Yarışma, kentlilere tasarım bilincinin kazandırılmasını ve bu konudaki çeşitli etkinlikleri barındıracak bir mekanın yaratılmasını hedefliyor.

İzmir içinde tasarımlarını yapacakları yeri kendileri seçecek olan yarışmacılar, kentin çeşitli kamusal alanlarında tasarım ve sanat sergileri, performans ve diğer sanatsal etkinlikleri içinde barındırabilecek, taşınabilir, çok amaçlı mekan tanımlayan tasarımlar oluşturacak. Katılan yarışmacıların oluşturacağı tasarımların, en az 3 ay kalabilecek ve kısa sürede kurulup kaldırılabilecek nitelikte olması gerekiyor.

Yarışmaya katılmak isteyen tasarımcıların, yarışma şartnamesinde belirtilen hesap numarasına 30 TL başvuru ücreti yatırmaları gerekiyor. İzmir Akdeniz Akademisi'nin “Tasarım Koridorları Ulusal Fikir Yarışması” ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler http://www.izmeda.org internet sitesini ziyaret edebilir ya da 293 46 11'den yarışma raportörlüğüne ulaşabilir. Katılımcılar, yarışmayla ilgili her türlü sorularını en geç 10 Temmuz 2014 Perşembe günü saat 17.00'ye kadar tasarim@izmeda.org adresine mail ya da 2934610 numarasına faks ile sorabilecek. Tasarımların son teslim tarihi 8 Eylül 2014 olarak belirlendi. Yarışma sonunda her biri net 20 bin TL olarak 5 adet eşdeğer ödülün verilmesi planlanıyor.

Yarışmanın asil jüri üyeleri Prof. Dr. Cana Bilsel (Mimar), Yrd. Doç. Dr. Can Özcan (Endüstriyel Tasarımcı), Dr. Erdal Uzunoğlu (Mimar), Hakan Gencol (Endüstriyel Tasarımcı), Mehmet Kütükçüoğlu (Mimar), Murat Tabanlıoğlu (Mimar), Turgut Çıkış'tan (Mimar) oluşuyor.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber