Haziran

‘10 numara’ Balıkesirli oldu

‘10 numara’ Balıkesirli oldu
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Balıkesirliler Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği (BALDER) tarafından Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde düzenlenen ‘Türkülerle, Oyunlarla Balıkesir’ gecesine katıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı kutlamada Başkan Kocaoğlu, kendisine yapılan sevgi dolu tezahüratlar karşısında duygulandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Göreve geldiğimiz günden bu yana, İzmir’i el birliği, gönül birliği içinde, hiçbir ayrım yapmadan adaletli bir şekilde yönetmeye çalışıyoruz. Beni üçüncü dönem belediye başkanlığına layık gördünüz, bundan büyük onur olmaz. Allah hepinizden razı olsun, her zaman emrinizdeyim” dedi.

“Minnettarız”
Balıkesirliler Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Uzun ise, “Güzel İzmir’in güzel başkanı Aziz Kocaoğlu’na bizi kırmayıp davetimize geldiği için çok teşekkür ediyoruz. İlk kez düzenlediğimiz türkülerle oyunlarla Balıkesir gecemizin en büyük destekçisi olan Başkanımız bize ‘Bir sıkıntınız olursa kapımız sonuna kadar açık’ diyerek yanımızda olduğunu gösterdi, minnettarız” dedi.

Balıkesirliler Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Uzun, Başkan Kocaoğlu’na Balıkesirspor’un 10 numaralı formasını armağan ederek, ‘Artık siz de Balıkesirli sayılırsınız” diye konuştu.