Nisan

En renkli bayram

23 Nisan Gündoğdu
İzmir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri renkli görüntülere sahne olurken, Gündoğdu Meydanı'ndaki şenliğe katılan çocuklar İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak için Gündoğdu Meydanı’nda İzmirli miniklere özel bir bayram organizasyonu düzenledi. Meydanda kurulan oyun parkurlarının yanı sıra, jonglör ve alev üfleyen adam gösterisi, yüz boyama, kareoke yarışması, illüzyon gösterisi çocuklardan büyük ilgi gördü. Etkinliğe katılan miniklere pop-corn, parmak şeker ve macun ikramı da yapıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da çocuklar ile buluştuğu kutlamalarda renkli anlar yaşanırken, minikler Başkan Kocaoğlu ile fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Gösterileri çocuklarla birlikte izleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, onlarla sık sık şakalaşarak, eğlencelerine ortak oldu. Çocukların ilgisinden mutlu olan Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, "Bütün düşlediğimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilelebet, bağımsız olarak özgürce çalışmasını sağlamak. Bunun için gençlerimizi yetiştiriyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı herkese kutlu olsun" dedi.