Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

21° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

19
Nisan

Çocuklar, bu şenliği kaçırmayın!

TÜMÜ PAYLAŞ

23 Nisan
23 nisan
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Gündoğdu Meydanı’nda düzenleyeceği şenlikle kutlayacak. Büyükşehir Belediyesi ayrıca, 21-27 Nisan tarihleri arasında Doğal Yaşam Parkı’nı ziyaret eden çocuklardan ücret almayacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara bayram hediyesi geldi. Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Çarşamba günü Gündoğdu Meydanı’nda düzenleyeceği şenlikte çocukların keyiflerince bir gün geçirebilmeleri için her ayrıntı düşünüldü. Saat 15.00’te başlayacak şenlikte meydana özel oyun parkurları kurulacak. Konserlerin yanı sıra jonglör gösterisi, yüz boyama, kareoke yarışması, illüzyon gösterisi ve alev üfleyen adam etkinliklerinin yer aldığı şenlikte pop-corn, parmak şeker ve macun ikramı yapılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da katılacağı şenlikte çocuklar eğlenceye doyacak.

Doğal Yaşam jesti
Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sürprizleri sadece Gündoğdu Meydanı’ndaki şenlikle sınırlı kalmayacak. 21-27 Nisan tarihleri arasında İzmir Doğal Yaşam Parkı’nı ziyaret eden çocuklardan giriş ücreti alınmayacak.


TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber