Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

24° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

11
Nisan

Büyükşehir vefası

TÜMÜ PAYLAŞ

vefa
vefa
vefa
vefa
vefa
vefa
vefa
Başkan Kocaoğlu, geçen dönem Büyükşehir Meclisi’nde görev yapan 3 siyasi partinin üyelerine şükran plaketi sundu. Başkan konuşmasında, “Siyaset fedakarlık gerektiriyor. Aynı zamanda son derece gerilimli bir uğraş. Zaman zaman tansiyonumuz yükseliyor. Ama siyasetle uğraşan insanların hayat deneyimi, tecrübesi, toleransı hepsini aşıyor” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2009-2014 hizmet döneminde görev alan Büyükşehir Belediye meclis üyelerine, kente katkılardan dolayı birer şükran plaketi sundu. Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenen törene katılan meclis üyelerine plaketlerini takdim eden Başkan Aziz Kocaoğlu, “Sadece belediye başkanı olarak değil, 4 milyonu aşkın İzmirli hemşehrimize hizmet ettiğiniz için, onların adına da şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız” şeklinde konuştu.

Geçen 5 yıllık dönemde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile mecliste üçlü bir çalışma yaptıklarını hatırlatan Başkan Aziz Kocaoğlu, “Kentimizi daha ileriye götürmek ve yerelde kalkınma hedefimizi gerçekleştirmek için yoğun bir çaba sarf ettik. Ahenkli bir çalışma dönemi geçirdiğimize inanıyorum” dedi.

Siyasetin “yükü ağır bir uğraş” olduğunu vurgulayan Başkan Aziz Kocaoğlu özetle şunları söyledi: “İzmir’de Büyükşehir Meclis üyeliği yapmış, siyasette çeşitli görevler üstlenmiş, belde belediye başkanlığı yapmış arkadaşlarımızla birlikte, İzmir siyasetinde her parti kendi kulvarında çalışmalarını sürdürecek. Her kişi siyasetçi olmuyor; bu yükün altına girmek istemiyor. Çünkü siyaset son derece fedakarlık gerektiriyor. Sağlımızdan, zamanımızdan, çoluğumuzdan-çocuğumuzdan ve maddi durumuzdan fedakarlık yaparak, gerektiğinde günün koşullarına göre gece-gündüz uyumadan yapılan bir uğraş. Siyaset aynı zamanda son derece gerilimli bir uğraş. Zaman zaman geriliyoruz. Zaman zaman tansiyonumuz yükseliyor. Ama siyasetle uğraşan insanların hayat deneyimi, tecrübesi, toleransı hepsini aşıyor ve hep birlikte o mücadeleden omuz omuza, el ele, kol kola çıkıyoruz. Bu uğraşa gönül vermeniz, gerçekten kutlanacak bir durum. Hepinize şükranlarımı sunuyorum.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber