Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

27° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

08
Nisan

Başkan Kocaoğlu’ndan Menderes ve Kemalpaşa’nın yeni belediye başkanlarına ziyaret

TÜMÜ PAYLAŞ

ZIYARET
ZIYARET
ZIYARET
ZIYARET
ZIYARET
ZIYARET
Menderes ve Kemalpaşa Belediye Başkanlarını ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, birlik ve beraberlik içinde iki ilçenin kalkınması, gelişmesi için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

30 Mart yerel seçimlerinin ardından başarılı olan ilçe belediye başkanlarını ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Menderes Belediyesi’ne gitti. Menderes Belediye Başkan Bülent Soylu’ya, görevinde başarılar dileyen Başkan Kocaoğlu, birlik ve beraberlik içinde Menderes’i kalkındırmak için çalışacaklarını söyledi. Bülent Soylu, Başkan Kocaoğlu’nun kendilerini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Menderes ilçesinin ardından Kemalpaşa’ya giden Başkan Kocaoğlu, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’yu ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde bir önceki dönem iki yıl divan katip üyeliği yaptığını dile getiren Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, “Başkanımızın biz gençlerin önünü açacağına inanıyor ve Kemalpaşa’nın sorunlarının çözümünde destek istiyoruz. Başkanımızın üçüncü dönemini tebrik ediyoruz” diye konuştu.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber