Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

21° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

22
Aralık

Vasıf Çınar İlköğretim Okulu'na ziyaret

TÜMÜ PAYLAŞ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina, yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Vasıf Çınar İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, "Eğitime Destek Kampanyası" kapsamında Vasıf Çınar İlköğretim Okulu'nda tören düzenledi. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan kampanya ile varoş semtlerdeki ilkokullara çanta ve okul malzemesi yardımı yapıldı. Kampanya çerçevesinde ilk gün Vasıf Çınar İlköğretim Okulu'nun 800 öğrencisine çanta ve kırtasiye dağıtıldı.

Okulda yapılan törene katılan Başkan Ahmet Piriştina, eğitimin önemine dikkat çekerek, "Ülkemizde hangi sorun varsa, sorunun temeline indiğimizde eğitim olduğunu görüyoruz.
Biz göreve geldiğimizden beri okullarımıza yardım etmeye çalışıyoruz. Okullarımızın, özellikle de varoş semtlerdeki okullarımızın tadilat işlerini çözerek, elimizden gelen yardımı yapıyoruz.
Bu sene Eğitime Destek Kampanyası çerçevesinde öğrencilerimize çanta ve kırtasiye yardımı yaptık. Dönem boyunca da yardımlarımız devam edecek
" dedi.
Vasıf Çınar İlköğretim Okulu Müdürü Güntürk Arife Atis, okullarının desteği ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, "Gerçekten zor şartlarda eğitim vermeye çalışıyoruz. Başkan Ahmet Piriştina okulumuzun bütün eksiklerini giderdi. Kendisine minnet borçluyuz" diye konuştu.
Kampanya çerçevesinde çanta ve kırtasiye yardımının yanı sıra Vasıf Çınar İlköğretim Okulu'nun çalınan bilgisayarının yenisi de alındı.
Törenin ardından Başkan Piriştina, çocuklarla tek tek ilgilenerek sınıfta sohbet etti. Ahmet Piriştina, okulun engelli öğrencisi Sami Güler'le de şakalaştı ve tekerlekli sandalye sözü verdi. İkinci sınıf öğrencisi İlayda Özuğurlu ise yaptığı çalışmalar için Başkan Piriştina'ya çiçek verdi.
Bugüne kadar toplam 319 okulda bakım, onarım ve çevre düzenlemesi çalışmalarını tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 22 okulu da programına aldı.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber