“Siyaset geçim kaynağı olmamalı”

Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) yönetimini ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Siyaset koltuk için yapılmaz” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) yönetimi ile bir araya geldi. Derneğin Alsancak'taki binasında EGİKAD Başkanı Betül Elmasoğlu’nun evsahipliğinde gerçekleşen toplantıda Başkan Kocaoğlu’na İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak Belediye Başkan Aday Sema Pekdaş ve Urla Belediye Başkan Adayı Sibel Uyar eşlik etti.

EGİKAD Başkanı Betül Elmasoğlu, Başkan Aziz Kocaoğlu'nun her zaman sivil toplum örgütlerinin yanında olduğunu söyleyerek CHP tarafından belediye başkanlığına iki kadın adayın gösterilmesinden mutluluk duyduklarını kaydetti.

Başkan Kocaoğlu, ziyarette İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin icraatlarını anlatırken, yeni dönem projeleri hakkında da bilgi verdi. Başkan Aziz Kocaoğlu "Siyaset koltuk için yapılmaz. Siyaset insana yönelik yapılır. Sana görev düşer, yaparsın. 'Yapma' derler yapmazsın, küsmezsin, darılmazsın. Siyaset geçim kaynağı değildir, olmamalı da.. Senin koltuğa güç vermen gerekir” diye konuştu.