21 ºC
17 Nisan
AHMET PİRİŞTİNA ANILIYOR

İzmir’in unutulmaz Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina, ölümünün 3. yıldönümünde mezarı başında anılacak. 15 Haziran 2004’te, Büyükşehir Belediyesi’ne ait Bostanlı’daki başkanlık lojmanında geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Merhum Ahmet Piriştina, ölümünün üçüncü yıldönümünde, Aşağı Narlıdere Mezarlığı’ndaki kabri başında, ailesi ve sevenleri ile birlikte anılacak. İzmirlilerin sevgilisi ve bir İzmir aşığı olan Merhum Piriştina’yı anma töreni, saat 09.30’da başlayacak.

Törene katılmak isteyen vatandaşlar için, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Aşağı Narlıdere Mezarlığı’na ücretsiz otobüs seferleri düzenledi. Otobüsler 08.30’den itibaren Konak Bahri Baba Parkı ile Büyükşehir Belediyesi önünden kaldırılacak.

Eklenme Tarihi:
5 Haziran 2007 Salı