28 ºC
23 Nisan
23 Nisan 2014İzmir Yaşayan Şehir Yaşanacak Şehir
EĞİTİM KURUMLARINDAN BAŞKAN KOCAOĞLU’NA TEŞEKKÜR

İzmir Fen Lisesi Müdürü Hülya Ertürk Koç, okul aile birliği yöneticileri, Batı Dershanesi Genel Müdürü Ali Kılınç ile öğretmen ve öğrencilerden oluşan bir heyet, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi sundu. Başkan Kocaoğlu’na İzmir’deki eğitim kurumlarına yaptığı yardımlardan dolayı müteşekkir olduklarını belirten İzmir Fen Lisesi Müdürü Hülya Ertürk Koç, İzmir Fen Lisesi’nin Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendiğini söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yerel yönetimler olarak kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde, etkin ve yaygın hizmet vermeyi hedeflediklerini belirtti. Başkan Kocaoğlu, “Öğrencilerin, öğretmenlerin mutluluğunu görmek bizde apayrı bir heyecan yaratıyor. Bu ödül bize güç verdi. Eğitim kurumlarımızın bakım ve onarımlarını elimizdeki olanaklar dahilinde gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Eklenme Tarihi:
21 Mart 2007 Çarşamba